Menu Sluiten

Covid 19 Bescherming


Covid 19 bescherming

COVID 19 Bescherming

Als u of iemand die u kent COVID 19 heeft, moet u maatregelen nemen om uzelf te beschermen. De meest effectieve manier om uzelf te beschermen is om u te laten vaccineren. De CDC geeft gedetailleerde informatie over COVID 19 vaccinaties.

 Als u denkt dat u besmet bent, vermijd dan het aanraken van uw ogen, neus of mond met vuile handen. Als u COVID19 heeft, moet u thuisblijven en contact met andere mensen vermijden, vooral in openbare ruimtes.

Als u bloed wilt doneren, neem dan contact op met uw plaatselijke donatiecentrum of maak uw eigen bloed. Als u niet zeker weet of uw bloedgroep besmet is met COVID 19, moet u contact opnemen met uw arts of een donatiecentrum.

 Donorcentra werken aan de veiligheid van orgaandonaties. Ondanks de noodzaak van COVID 19 bescherming, zijn sommige mensen begonnen met het verkopen van producten die valse beweringen doen over de genezing van het virus.

Deze producten kunnen als voedingssupplementen, voedingsmiddelen of medische hulpmiddelen op de markt worden gebracht.

 Gelukkig heeft de FDA een COVID 19 behandeling goedgekeurd, en heeft zij er meer toegestaan tijdens deze noodsituatie voor de volksgezondheid.

Na een grondige beoordeling van alle veiligheidsstudies heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration begin december 2020 drie COVID 19 vaccins goedgekeurd voor algemeen gebruik.

In augustus 2021 kreeg het vaccin van Pfizer BioNTech volledige goedkeuring van de FDA voor gebruik bij volwassenen. In de tussentijd is een vierde vaccin, COVID 19 A, goedgekeurd voor kinderen. Beide vaccins zijn effectief tegen COVID 19.

COVID- 9 moet worden beschermd door werkgevers, die ervoor moeten zorgen dat werknemers voldoende bescherming tegen de ziekte hebben. Het weghouden van besmettelijke mensen van de werkplek is essentieel om besmetting te voorkomen.

Werkgevers moeten een systeem invoeren om zieke werknemers aan hun werkgever te melden. Werknemers die aan COVID 19 zijn blootgesteld, moeten worden afgezonderd van andere mensen, zoals klanten, bezoekers of werknemers.

Een COVID 19 bestrijdingsplan moet een hierarchie van bestrijdingsmaatregelen omvatten.

De richtlijnen geven het belang van elke controle aan op basis van het risiconiveau van blootstelling aan COVID 19.

Info over covid 19 bescherming

Meer info over Covid 19 bescherming

Gezichtsmaskers en Covid 19 bescherming.

De beste gezichtsmaskers moeten ten minste drie lagen stof bevatten. Hoe meer lagen, hoe beter.

Meer lagen voorkomen dat druppels het gezicht en de nek bereiken. Bovendien moeten stoffen gezichtsmaskers in de wasmachine kunnen worden gewassen en drogen zonder schade aan het masker toe te brengen. Er zijn echter enkele beperkingen aan deze methode.

Niettemin biedt het enige bescherming. Als u bezorgd bent over de veiligheid van uw masker, is het belangrijk een masker aan te schaffen dat maximale bescherming biedt tegen COVID 19.

Een chirurgisch gelaatsmasker kan ook helpen om overdracht van COVID 19 te voorkomen.

Een chirurgisch gelaatsmasker is ook effectief, omdat het de vochtigheid in de lucht verhoogt. Een chirurgisch gezichtsmasker kan nodig zijn als u een voorgeschiedenis van de ziekte hebt of wordt blootgesteld aan een omgeving met een hoog risicopopulatie.

Maar het gezichtsmasker is niet altijd de beste optie. De CDC moedigt het gebruik van gezichtsmaskers door niet medewerkers in de gezondheidszorg aan.

Meer info over covid 19 bescherming nu op blc.be.

Tags

Beschermingsmateriaal Covid | Covid 19 Bescherming |