Menu Sluiten

Tig Lassen


Tig lassen

Tig lassen, ook bekend als Tungsten Inert Gas lassen, is een van de meest verfijnde methoden van booglassen. Het wordt gekenmerkt door het gebruik van een niet-afsmeltende wolfraam elektrode om het werkstuk te verhitten. Het proces biedt een hoge mate van controle, wat resulteert in sterke en hoogwaardige lassen, vooral bij dunner materiaal zoals roestvrij staal, aluminium en andere non-ferrometalen.

In de complexe wereld van metaalbewerking is er een bedrijf dat naam heeft gemaakt door zijn veelzijdigheid en expertise: B.L.C. of Belgian Laser Company. In de vroege dagen concentreerde het bedrijf zich bijna uitsluitend op lasersnijden van metaal. Ruim 30 jaar later is het spectrum van diensten enorm verbreed en kan B.L.C. veel meer voor klanten betekenen.

Klanten kiezen voor B.L.C. om verschillende redenen. Een daarvan is hun consistente aanbod: kwalitatief maat- en klein seriewerk. Dit wordt altijd op tijd en volgens afspraak geleverd. Het is een zeldzaamheid in de branche: vaste klanten kunnen soms zelfs rekenen op een levertijd binnen de 24 uur! Dit toont aan hoe snel en flexibel B.L.C. is, misschien wel een van hun grootste troeven.

Bij interesse is een bezoek aan Belgian Laser Company zeker aan te raden. Gevestigd op Bredastraat 149 in 2060 Antwerpen, staat het team klaar om vragen te beantwoorden en de best mogelijke service te bieden. Mocht een persoonlijk bezoek niet mogelijk zijn, dan is B.L.C. telefonisch bereikbaar via +32 3 213 68 68 of per email via [email protected].

Onze jarenlange ervaring in de sector wordt niet alleen weerspiegeld in de diensten, maar ook in de continue innovatie. Dit stelt B.L.C. in staat om een betrouwbare partner te zijn in elke fase van een project. Het vertrouwen dat klanten in dit bedrijf hebben, is mede te danken aan deze ervaring en de daarmee gepaard gaande betrouwbaarheid.

Terug naar Tig lassen. Waarom kiezen professionals voor deze methode? Tig lassen biedt niet alleen een hoge mate van precisie, maar ook een schone werkomgeving omdat er minder rook en spatten zijn. Dit maakt het ideaal voor gespecialiseerde toepassingen waar nauwkeurigheid en esthetiek van het grootste belang zijn.

Info over tig lassen

Het terrein van Tig lassen

Samengevat, Tig lassen is een essentiĆ«le techniek in de wereld van geavanceerde metaalbewerking. Voor diegenen die op zoek zijn naar precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid in hun projecten, biedt B.L.C. – met zijn rijke geschiedenis en toewijding aan innovatie – een ongeĆ«venaarde service en expertise.

Meer info over tig lassen nu op www.blc.be.

Tags

Tig Lassen |