Menu Sluiten

Gelaatschermen


Gelaatschermen

Informatie over Covid19 gelaatschermen.

Bescherm mensen tegen COVID met 3D-geprinte gelaatschermen

In een poging om mensen te beschermen tegen COVID, heeft een groep artsen 3D geprinte gelaatschermen ontwikkeld. Deze schilden zijn ontworpen om de impact van spatten en spray te verminderen, en worden gebruikt door spoedeisende hulp artsen, code teams, en intubatie personeel.

Een goed gelaatsscherm biedt volledige bedekking van het gezicht en is verstelbaar. Het beschermt tegen ademhalingsdruppels, speeksel, spatten en olie. Het voldoet aan wettelijke opgelegde normen. Hij heeft een wasbare hoofdband en schuimvulling op de rug.

Deze gelaatschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

De gelaatschermen zullen worden gebruikt door hulpverleners, medisch personeel en andere medewerkers en mensen om hun gezicht en ogen te beschermen tegen infecties. Ze zijn ook een goed alternatief voor wegwerp gelaatschermen. Het ontwerp is gemakkelijk te vervaardigen en heeft verschillende voordelen. Info over gelaatschermen

Vragen over Gelaatschermen

De Universiteit van Iowa heeft een studie uitgevoerd waaruit bleek dat de gelaatschermen de hoeveelheid virale deeltjes die werden ingeademd en onmiddellijk werden doorgegeven, verminderden.

De gelaatschermen boden ook een hogere mate van bescherming dan maskers. Zij verminderden het risico van inademing van virusdeeltjes met 96 procent, en verhoogden de mate van bescherming met 92 procent.

Een nadeel van het gebruik van gelaatschermen is dat ze gezichtshaar kunnen irriteren en in conflict kunnen komen met kapsels.

Gelaatschermen zijn een must have stuk PBM voor werknemers in de gezondheidszorg.

Meer info over gelaatschermen nu op blc.be.

Tags

Covid 19 Gelaatschermen | Gelaatschermen Covid Bescherming | Gelaatschermen | Gezichtsmaskers Covid Bescherming | Gezichtsmaskers Met Ventilatie | Gezichtsmaskers Met Verstelbare Hoofdband | Gezichtssche |