Menu Sluiten

Laser Machines


Laser machines

Informatie over laser machines.

Investeren in laser machines voor metaalbewerking.

Er zijn vele voordelen verbonden aan het investeren in lasermachines. Niet alleen verbetert dit type apparatuur de efficientie van uw systeem, het verhoogt ook de precisie van het snijden door dichtere schalen te bieden.

In tegenstelling tot conventionele zagen gebruiken fiberlasers een ander snijmechanisme. Dankzij de hoge vermogensdichtheid van vezellasers kunnen ze de grootte van hun snijbundels verkleinen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daardoor zijn ze zeer effectief bij snijprojecten op grote schaal.

Lasers werken door de lichtbundel te concentreren op een substraat. Het mondstuk van de machine wordt vervolgens gekoeld door stikstof of door elektrische ontlading. De laserstraal kaatst vervolgens terug op strategisch geplaatste spiegels.

 De snijkop wordt dan getransformeerd in een materiaalvormend voorwerp. Het gaat dan door een mondstuk met samengeperste gassen. Uiteindelijk smelt de laserstraal het materiaal en wordt het gas uitgeworpen. De snijkop maakt dan van de straal een precies stuk.

Laserapparatuur vermindert ook de kosten van diverse gereedschappen.

Omdat lasers snijden zonder tussenruimten, zijn er voor laserapparatuur geen apparaten nodig om werkstukken op hun plaats te fixeren. Met de juiste plaatsing van de laser wordt bijna geen afval geproduceerd.

De voordelen van laserapparatuur zijn talrijk. Het verlaagt de productiekosten en bespaart tijd. Het is ook een betrouwbaar proces dat gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende productie-eisen.

Bij het kiezen van een lasersnijder moet u ervoor zorgen dat deze aan alle eisen voldoet voordat u erin investeert.

Fiberlasers werken snel en kunnen moeilijk te hanteren zijn. Zorg ervoor dat u weet hoeveel uur u het nodig hebt om een bepaalde taak te voltooien. De prijs van lasermachines wordt beinvloed door het soort werk dat moet worden uitgevoerd.

Als u wil investeren in lasermachines voor uw kleine bedrijf, moet u bereid zijn om wat geld uit te geven. U kunt zelfs wat geld besparen als u wilt investeren in een lasermachine van hoge kwaliteit.

Lasermachines zijn er in veel verschillende formaten. Er zijn grootformaat lasermachines, kleinformaat en volledig gesloten lasermachines beschikbaar. Fiberlasers zijn ook verkrijgbaar en gebruiken glasvezelkabel voor de levering.

Machines met dubbele laser voor hoge productie omvatten lasers van 100 tot 650 watt en schommelen in breedte en lengte. Bovendien zijn supergepulseerde kooldioxidelasers en computersoftwarepakketten verkrijgbaar. Deze zijn echter niet budgetvriendelijk.

Info over laser machines

Gegevens over Laser machines

Voordat u een lasermachine koopt, is het belangrijk om de snelheid, capaciteit en laserspecificaties te bekijken.

De verplaatsingssnelheid, de capaciteit en de X as verplaatsing zijn drie belangrijke parameters. Het maximale uitgangsvermogen van de laser is een andere belangrijke parameter. Lasertypes en uitgangsvermogen schommelen sterk naargelang het gebruik. Sommige zijn diodelasers, andere zijn gepulseerde lasers, en weer andere zijn Q switched.

Kooldioxide lasers en vezeloptische lasers kunnen beide metalen graveren.

Beide soorten lasers gebruiken kooldioxide als bron. Een computer is via een flash kaart verbonden met de graveur, die de beweging van het gereedschap controleert en de laser in staat stelt een beeld te produceren.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van dit soort machines. Een ervan is hun vermogen om ingewikkeld en precies werk met grote precisie uit te voeren.

Dit soort machines is niet verkrijgbaar in de meeste hobbyistenwinkels.

Meer info over laser machines nu op blc.be.

Tags

Bestaande Laserinstallaties | Installatie Laser Machines | Laser Machines Antwerpen | Laser Machines | Laserinstallaties | Leveranciers Laser Machines | Leveranciers Metaalbewerking |