Menu Sluiten

Ontsmettingsdispensers Covid


Ontsmettingsdispensers covid

Informatie over Covid19 ontsmettingsdispensers.

Desinfectieautomaat Covid

Een ontsmettingsdispenser Covid is een uitstekende manier om uw werkomgeving te ontsmetten.. Het is vooral nuttig voor het ontsmetten van handen en oppervlakken.

De voordelen van desinfectieautomaten.

Er zijn veel voordelen verbonden aan desinfectieautomaten in de werkomgeving. Veel dispensers worden geleverd met een ingebouwde sensor om de aanwezigheid van bacterien te detecteren. Ondanks het feit dat de meeste dispensers sommige bacterien zullen deactiveren, is een dispenser met een ingebouwde sensor bijzonder hygienisch.

Het is echter belangrijk op te merken dat ontsmettingsmiddelen niet altijd alle bacterien elimineren. Afhankelijk van het type desinfectiemiddel kan dit problematisch zijn.

Uit een onderzoek, uitgevoerd via het Field Agent platform, bleek dat 53 procent van de mensen meldde vaker een ontsmettings of reinigingsstation te gebruiken sinds de uitbraak van het coronavirus.

Een ander belangrijk voordeel van ontsmettingsdispensers is hun gebruiksgemak.

 De meeste van deze apparaten worden aan de muur bevestigd en zijn gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen. Naast materialen die bestand zijn tegen ontsmettingsmiddelen, worden veel van deze dispensers geleverd met lekbakjes.

 Hoewel de lekbak kan voorkomen dat het desinfectiemiddel wordt gemorst, moet hij regelmatig worden schoongemaakt. Als u op zoek bent naar een dispenser met een lekbak voor ontsmettingsmiddelen, zoek er dan een die geen vloeistof lekt.

De aanwezigheid van dispensers met desinfectiemiddel in een gezondheidszorgomgeving is essentieel voor een goede infectiebestrijding. Deze apparaten bevorderen een goede handhygiene door kruisbesmetting te voorkomen, en zijn ideaal voor drukke omgevingen waar mensen veel oppervlakken aanraken.

 Ze verbeteren ook de algemene sfeer in een bedrijf. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met verschillende uitrustingen en ontwerpen. De voor en nadelen van elk model verschillen, dus kies er een die het best aan de behoeften van uw bedrijf voldoet.

De meest effectieve manier om zorginfecties te voorkomen is het schoonhouden van de handen.

Dit betekent dat werknemers moeten kunnen beschikken over voldoende dispensers met handdesinfectiemiddel om een goede handhygiene te handhaven.

Info over ontsmettingsdispensers covid

Bericht over Ontsmettingsdispensers covid

Wat valt er nog te weten over Covid 19 ontsmettingsdispensers.

Een ander belangrijk kenmerk van contactloze dispensers is de non-touch functie.

Aanraakvrije dispensers zijn ontworpen om overmatig handcontact met de dispenser te voorkomen en zo de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan. Naast het voorkomen van hand tot hand contact, kunnen deze dispensers ook op verschillende locaties worden geplaatst.

Deze dispensers hebben een ingebouwde sensor en zijn compatibel met de meeste standaard kranen en gootstenen.

De moderne dispensers zijn eenvoudig te installeren en hygienisch.

Ze beschikken ook over een inklapbare fles voor eenvoudige verwijdering en een airless fles om kruisbesmetting tot een minimum te beperken. Bovendien kunnen deze dispensers worden aangepast met functies zoals een slim controlesysteem voor naleving.

De inklapbare fles kan het afvalvolume met wel 85 procent verminderen en bevat alleen plastic. Bij correct gebruik voorkomen de dispensers voor ontsmettingsmiddelen kruisbesmetting.

Meer info over ontsmettingsdispensers covid nu op blc.be.

Tags

Desinfectie Palen | Desinfectie Standen | Desinfectie Stations | Ontsmettingsdispenser Palen | Ontsmettingsdispenser Stations | Ontsmettingsdispensers Antwerpen | Ontsmettingsdispensers Covid |